• Concrete reception desk in gym

Tempus Gym

Photography: Tempus

About the Project

Jobs like this are our favourite: designers at the top of their game, ideas for unusual pieces, installation and access intricacies to overcome, a mixture of different pieces in different applications.

The huge feature reception area was fabricated from ten interlocking panels that join at different angles and on different levels. The result is an impressive entrance statement that sets the tone for this newly refurbished gymnasium in Sydney’s north-west. The concrete look has been continued through into the bathrooms with a combination of huge Ramp sinks, as well as vanity bench tops and seating.

Specification

Feature partition, signage support, office desk counter, coffee counter and cafe serving area, Ramp sinks, vanity benches, seating benches.

Location

Thornleigh, NSW

Concrete trough sinks in gym bathrooms
Concrete trough sinks in gym bathrooms
Concrete trough sinks in gym bathrooms
Concrete reception desk in gym